Uw voordeel

Belangrijkste doelen

Meer gebruik maken van duurzame energie die zelf opgewekt wordt, meer bewustwording en vooral ook energie betaalbaar houden. Door bewust met energie om te gaan sparen we onze planeet. Met een eigen coöperatie zijn we niet langer afhankelijk van de ondoorzichtige handelswijze van de grote energiemaatschappijen.

BECO zonnepanelen

BECO levert betaalbare zonnepanelen aan leden die flink willen besparen op hun energierekening. Door de zon als energiebron te gebruiken, word u onafhankelijk van energiebedrijven. De energie die u zelf opwerkt wordt in mindering gebracht op uw energienota. BECO denkt met u mee en geeft u het juiste advies.

BECO energiekoffer

Een BECO-adviseur komt bij leden op bezoek met een speciaal ontwikkelde energiekoffer waarmee jouw energieverbruik inzichtelijk wordt. De BECO adviseur geeft advies hoe je meteen energie kunt besparen!

Energiecafés

BECO organiseert deze bijeenkomsten om haar leden en geïnteresseerden op allerlei fronten te informeren over energie bv besparing, subsidiemogelijkheden en collectieve inkoop. Je ontmoet gelijkgestemden die bewust bezig zijn met energie en je kunt tips en informatie delen. Je kunt vragen stellen aan één van de BECO-energie-experts.

Zonnepanelen

BECO biedt haar leden verschillende zonnepanelen pakketten aan die geplaatst worden door lokale, erkende installateurs en geeft hierop volledige garantie. Zonnepanelen zijn een lucratieve investering! De terugverdienperiode ligt tussen de 7 à 8 jaar. Heeft u al zonnepanelen? Ook dan is lid worden van BECO interessant: zie onderstaande informatie!

BECO denkt en ontwikkelt

Energievragen zijn er om opgelost te worden. BECO zoekt antwoorden en denkt in de toekomst: Zowel voor bedrijven als particulieren. BECO ontwikkelt kansen om samen te bouwen aan een energieneutraal Bernheze.

Groene energie

Bij BECO kan je stroom en gas afnemen. Onze stroom is voornamelijk Nederlandse wind. En een beetje van de zon en een beetje biomassa. Onze stroom is 100% duurzaam van eigen bodem. Het gas is gecertificeerd groen gas: we planten bomen voor elke m3 die we gebruiken.

Word lid!

Een lidmaatschap kost € 35,– voor het eerste jaar en daarna slechts € 10,– per jaar en dat verdient u snel terug! Ook daar staat BECO garant voor! Dus word lid!

BECO geeft energie!

Niet alleen omdat je samen bezig bent met het bouwen aan een duurzame samenleving en daarin ook gelooft, maar ook omdat je als lid direct aan energiebesparing kunt doen!