Gezocht: Enthousiaste vrijwilligers voor de Klantenservice van BECO

2 juli 2015
2 juli 2015, Commentaar Reacties uitgeschakeld voor Gezocht: Enthousiaste vrijwilligers voor de Klantenservice van BECO

De Bernhezer Energie Coöperatie (BECO) is een lokaal initiatief van betrokken inwoners uit Bernheze die zich zorgen maken over de ontwikkeling van de energiesector. De BECO zet zich in voor betaalbare, eigen en duurzame energie in Bernheze.

We krijgen steeds meer klanten waaraan BECO groene energie levert. Bij BECO is dat in goede handen en dat moet ook zo blijven. Bij de klantenservice kunnen mensen terecht met hun vragen.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor onze klantenservice.

Marjon van Houtert heeft dit de afgelopen 5 maanden voortvarend opgepakt. Zij moet dit nu afbouwen omdat zij een baan heeft gevonden.

Het kantoor van de BECO bevindt zich in het gemeentehuis in Heesch. Van de vrijwilligers die wij zoeken verwachten wij dat ze:

– Vragen beantwoorden van (potentiële) klanten;

– Service en informatie verschaffen;

– Klantgegevens verwerken in het systeem;

– Uiteenlopende administratieve werkzaamheden

Verder ben je servicegericht en klantvriendelijk en neem je gemakkelijk het initiatief. Het is handig wanneer je goed overweg kunt met Word en Excel. Gelukkig hebben we al wat ervaring opgebouwd en kan het werk overgedragen worden door Marjon van Houtert. Soms is het nodig om een training te volgen. Dat is dan meteen een mooie gelegenheid om in contact te komen met collega’s van andere energiecoöperaties in Nederland.

Vind je het leuk om betrokken te zijn bij de BECO en mee te werken bij de klantenservice, of ken je iemand in je omgeving die hiervoor geschikt is neem dan contact op met Christianne Derikx, tel.: 06 – 21512694 of stuur een mailtje naar klantenservice@bernhezerenergie.nl.

Wij zouden het fijn vinden als meerdere vrijwilligers zich aanmelden, zodat we een team kunnen vormen. We kunnen het werk dan verdelen zodat de klantenservice altijd bereikbaar is.

 

U kunt niet reageren op nieuwsberichten.