Energiekoffers

BECO heeft voor haar leden 2 energiekoffers ontwikkelt waarmee u stapsgewijs geholpen wordt, door middel van eenvoudige handleidingen, om zelf te ontdekken waar en hoeveel energie u verbruikt. Er worden u suggesties aangereikt om na te denken of…. en hoe het ook met minder kan. Uiteindelijk is het aan u welke besparingen u wilt gaan realiseren!

De energie-ontdek-koffer
In de energie-ontdek-koffer zitten een aantal led- en spaarlampen, welke u in bruikleen krijgt, zodat u in uw eigen omgeving kunt uitproberen welke lamp op welke plaats het beste tot zijn recht komt. Deze lampen geven u een goede indruk van de mogelijkheden van LED-verlichting, wat betreft lamptypes, lichtkleur en energieverbruik.

De koffer bevat ook het plugwise energie-monitoring systeem. Met deze unit, eenvoudig in het gebruik, kunt u het energieverbruik van uw huishoudelijke apparaten in beeld brengen. Met behulp van de meegeleverde laptop kunt u op elk moment zien wat de verschillende apparaten aan stroomverbruik kosten. Met deze kennis krijgt u een goed idee welke apparaten uw energieslurpers in huis zijn, en of het tijd wordt om een energiezuiniger apparaat aan te schaffen.

Belangstelling?

Dan dient u eerst lid te worden van BECO, maar we kunnen u geruststellen: het lidmaatschap heeft u zo terugverdient met de energiekoffers. Veel BECO-leden gingen u al voor en hebben hun voordeel gedaan met de Energiekoffer. U kunt via deze site intekenen voor de koffer. Leden kunnen de hem gratis lenen, dus wat LED u!

Meld u hier aan!